Kicsit abszurd kérdés de lehetséges lenne? Trianon, terroristaság.
Azért kíváncsi lennék, hogy hogyan felügyelsz többszáz túszt :) Kb. öt perces művelet lenne.
Nem tud a rendőrség mit csinálni? Dehogynem. Altatógáznak hívják. Lehet, hogy pár embert megölsz, amíg nem kábulsz el, sőt pár ember valószínűleg a gáz által is meghal, de ez a "szükséges rossz".
Eltérített gépet lelőnek ha stratégiailag fontos célpont felé halad. Kiadható rá a tűzparancs.
Szerinted mennyire érdekli az amerikai kormányt a magyar nemzet és Trianon? Pont annyira, hogy ezzel foglalkozzon :)
Tehát a válasz egyértelmű: ezzel a módszerrel hülyét csinálsz magadból és a nagymagyarságodból, de még csak meg sem fontolják a kérésedet :)
ha jól tudom sem amerika , sem a többi jelentősebb ország nem tárgyal terolistákkal. max néhány golyot kapnál a fejbe és cikkeznének rólad az újságban . a hungaristák meg mártinként tisztelnének.
amugy meg ehez a szar országhoz nem érdemes területet csatolni. volt idő, mikor ilyeneken gondolkodtam mint te , de most komolyan. hazaszeretet? f@szság. ezt az országot már évek óta rühellem. Mióta keményen dolgozom a forintokért, amiből élni sem lehet normálisan, azóta kiábrándultam ebből a sz@ros kárpátmedencéből cigányoklakta sötét vidék ez , és ha visszacsatolnák is az elvesztett területeket az a pár száz politikus a parlamentben nem tudná helyesen kezelni a dolgot és elkurnának mindent
Meg is eheted! :)Ez nem olyan, hogy ott van a kezedben, onnantól a tiéd, mint egy táska pénz. Itt úgy vernek át, ahogy akarnak...:D Mégis hogyan szerzel bizonyosságot róla, hogy valóban megtörtént?
Élete végéig tarthatod a túszod halántékán a pisztolyt, hamarabb lőnek téged ki.
"Mióta keményen dolgozom a forintokért, amiből élni sem lehet normálisan, azóta kiábrándultam ebből a sz@ros kárpátmedencéből cigányoklakta sötét vidék ez..."
ki kérte hogy élj itt?
az ilyen embereket utálom a legjobban.
tudsz jobbat?
menj oda!
tudod mit tennének?
2 nap után rádrobbantanák túszokkal együtt az egész tömbházat. Mint az oroszok. Csak azok már lehet 3 óra eltelte után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!