SSO játékosok, tudnátok /ismét/ segíteni?
Az lenne a kérdésem, hogy van egy klubbom, de nem igazán aktívak. (csak 1-2 tag) Szerintetek
- oszlassam fel
- vagy csak töröljem ki azokat akik nem igazán aktívak, és keressek új, aktív tagokat?
Válaszokat előre is köszönöm <3
1-2 inaktív tag nem a világvége
Inkább azt mondom, várj, lehet van oka annak, amiért nem lépnek be
hát nem tudom, mert ennek így semmi értelme, de ezt én hoztam létre, és azért vagyok ilyen rossz helyzetbe :(
mert:
- már megvan a klubb szett/ló
- koreo is
- csak nagyon inaktívak
Nem jól csinálod. Bocsánat, hogy ezt mondom, de nem mindenki alkalmas vezetőnek. Tőlünk is nagyon sokan léptek ki azzal a szándékkal, hogy inkább saját klubot csinálnak, aztán két hét múlva könyörögtek, hogy vegyük vissza, mert nem jött össze. Nem vettük, benne van a szabályzatunkban, hogy aki egyszer kilépett többet nem jöhet vissza. Egyszerű az oka, az ilyenek előbb-utóbb ismét lelépnek máshova. Egy stabil klub alapja pedig a hűséges tagok és a jó vezetőség. Szerintem inkább lépj be egy meglévőbe, de jól válaszd meg, mert elég sok helyen neked kell alkalmazkodni a klubhoz, nem ők alkalmazkodnak hozzád. Ez pedig idővel gondot fog okozni, tapasztalat.
Üdv,
Egy több mint egy éve stabilan működő klub elnökhelyettese
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!