Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Közületek, akik meg lettek...

Közületek, akik meg lettek keresztelve, azok közül hányan konfirmáltak?

Figyelt kérdés
BOcs, hogy idetettem, de szerintem abban a kategóriában egyetlen választ sem kapnék vagy csak nagyon sokára.
2010. szept. 30. 16:40
 1/3 kixeva válasza:
engem megkereszteltek,első áldoztam ,aztán bérmálkoztam.
2010. szept. 30. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem is megkereszteltek, én is voltam elsőáldozó, sőt és is lebérmáltam :)
2010. szept. 30. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:
ez a bérmálás mit takar? Csak azért tettem ki ezt a kérdést, mert engem később kereszteltek meg, olyan 11 évesen és azt hittem akkor hogy nem kell semmi erre 13 évesen elmondták hogy el kell járnom konfirmációra valófelkészítésre, már akkor sem volt sok kedvem hozzá mert ugy 8-dik osként ugy a péntek déllutánt a pihenésnek akartam szentelni, de el kellett járni erre, mostmeg kiderült hogy még egy évet vagy mennyit kéne járni rá és mpost 9dikben a minimum fél 3ra tudok hazaérrni, pénteken meg 3ra és minden hetünk már túl van zsúfolva, meghajtanak minket, sokkal többet kell tanulni és akkor erre hulllafáradtan hazaérek és 20 perc mulva már indulni kell erre, ugyhogy most már nagyon nincs kedvem hozzá. nincs valami gyorsabb módja a lekonfirmálásnak?
2010. szept. 30. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!