Szerintetek,van e esélyem tanárnőnek menni külföldön?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.Az egyik rokonunk Angliában lakik.Én tanárnőnek szeretnék menni,de inkább külföldi dologban gondolkodom.Lehetséges hogy ott felvegyenek,van e esélyem szerintetek?
19L
Én már mentem tanárnőnek külföldön.
Mondtam neki hogy Schuldigung, ő meg azt válaszolta, kein Problem.
Külföld elég tág fogalom már nem azért a pár fillérért de pl. USA-ban nem fogadják el a magyar egyetemen szerzett diplomát, szóval ott nem leszel.
Németországban például honosíttatni kell a diplomát, hogy ott elfogadják.
Amennyi ország annyi különböző hatályos jogszabály ezzel kapcsolatban - 1 biztos az adott ország nyelvét nagyon jól kell tudnod (ez alapelvárás, nem elég csak az angol)
És olyan szinten, hogy oktatni is tudj, hol és hogyan akarsz megtanulni egy idegen nyelvet?
Nem véletlen, hogy a legtöbb tanárnő és óvónő inkább dada lesz meg bébisintér.
6.-nál a pont.
A Brexit óta nem EU., így már nem olyan egyszerű a dolog. Pl.: Egyik volt barátnőm, mint ápoló, soron kívül kapta a papírokat. Más ismerősök meg, más melókkal, bexopták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!