Mit csinaljam ha a barátnőm soha nem füzet ki semmit?
Levonod a drága tanulságot, és bezárod az ingyenes boltot a barátnődnek.
A barátnődet pedig iktasd ki az életedből.
a füzet a fizetnek egy rafkósabb változata?
A barátnőről:ő azt hiszi olyan valamit nyújt neked( testét), ami bőven megéri neked...
ha ezt rosszul hiszi, akkor elhajtani.
Kedves, kérdező!
Erre szokták mondani: "hülye, aki hagyja magát."
Nem tudom, hogy melyik értelemben a "barátnőd", ám mit sem változtat a tényen, hogy kihasznál.
Tudja, hogy megteszed, megveszed neki a dolgokat és azt is, hogy ilyen jámbor lélek vagy, akiben nincsen elhatározottság, fegyelem, dróton lehet rángatni.
Egy igazi barát/párod, az nem egyoldalúan elvesz, hanem adok-kapok elven működik mindenben!
Pont ez miatt szorosabb a kapcsolat (részben).
OFFold ezt az embert az életedből és tartsad többre magad!
Kerüld az ilyeneket.
Meg azokat, akiknek az 5 szeretetnyelvében top 3 helyen áll az ajándék szeretetnyelve, mert azok ilyenek sokszor.
Ki kell szelektálni az egyoldalú személyeket az életed minden táján.
Mi pl sokat adunk egymásnak. Ebben a mondatban benne van az, hogy kölcsönös. Lelki dolgoktól az anyagiig.
Találj rendes barátnőt!
Minden kapcsolat a kölcsönösségen, közös dolgokon, elveken alapulnak.
Növessz tököt! A lapulás, nyámnyilaság, néha-néha pár kinyekergett bizonytalansággal sehol nem fogsz menni semmire.
Nekem egyik srác elcseszte a kijelzőcserémet, kisütötte az alaplapot. Kacifántos egy sztori, a lényeg: behajtottam rajta a telefonom árát. Hülyének nézett, hát, nagyon nem jó emberrel kezdett ki.
A behajtás komolysága, akkor ütött be nála, amikor este házhoz mentem, futott is le.
Hebegése-habogása mai napig a diktafonon van.
Sokakat megtéveszt az aranyos külső, nagyon téves következtetéseket vonnak le.
Megjegyzem: csendes, megfigyelő, introvertált vagyok, viszont igazságérzetem és bő kifejtésem mellett ijesztővé, irritálóvá válok. Attól függ melyik hatásosabb a másik fél felé. Mindemellett korrekt, őszinte.
Valakiknél pedig elég az utóbni 2 tulajdonság és már másképp állnak az emberhez.
Ne hagyd magad!
Ember vagy, nem bankkártya, se nem jótékonysági alapítvány!
Te is pénzből élsz.
A csaj is... Csak nem a sajátjából...
Hajtsd be rajta vagy/és OFFold.
Kivéve,ha ajándékról van/volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!