Mi lehet ez a furcsa hang?!
Kb 1 hónapja minden reggel mikor megyek dolgozni, a 61-es villamossal a Széll Kálmán térre begurulva, reggel 6 óra 10 perc körül a megállóban várakozás alatt végig hallok egy furcsa, hiéna vihogás szerű hangot. Biztos, hogy nem hallucinálok és nem a villamosból jön a hang és nem a villamoson van a hang, hanem a téren, mert csak addig hallom amíg ott állunk a megállóban és valahonnan a villamos környékéről! De hiába nézek körül amennyire tudok a villamosból, egyszerűen nem látok semmit és senkit, amiből/akiből ez a hang jöhetne! És mikor este megyek haza a munkából, akkor már nem hallom a Széll Kálmán téren azt a hangot, csak reggel!
Esetleg van rajtam kívül más is aki reggel 6 óra 10 perc körül jár a Széll Kálmán téren az 56, 56A, 59, 61-es villamosmegálló környékén és hallja ezt a hangot?
Mi lehet ez?
Már nagyon frusztrál, hogy nem tudom, hogy mi ez a hang és honnan jön!
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kérdezz meg egy random utast, hogy ő is hallja-e... És nem tudja-e, hogy mi ez...
Ha meg csak te hallod, akkor mégiscsak hallu...
Sokfelé hallani, az Örsnél az Árkád előtt is gyakorta tapasztalom.
Én olyan huhogósnak írtam le. Mintha egy nagy fémlemezt (mindegy miből van tk.) hirtelen, nagy lendülettel lefelé mozdítanál, és a légtömeg hangja, amit maga előtt tol, csak a szelet nem érzed. És sokszor egymás után.
Érzésem szerint az utastájékoztató hangszóróból jön.
Miért kell ezt a kérdést hetente feltenni?
Legalább akkor egy videót csinálj már róla!
#2 Akkor nem lehetne ezt a többi megállóban is hallani?
#4 Én ezt a kérdést most írtam ki először!
#5 Olvasd el újra a kérdést és előbb próbáld meg értelmezni légyszíves...
És ha ez a villamosok áramját előállító állomés hangja lenne, akkor korábban miért nem hallottam? Miért csak most, kb 1 hónapja és miért csak a Széll Kálmán téren és miért csak reggel?!
https://www.youtube.com/watch?v=T5gyi_fHL_c
Na ilyesmi vinnyogó hangokról beszélek, csak sokkal elnyújtottabbak és felváltva, hol mélyebbről megy föl, hol magasabbról le...
#4 Én ezt a kérdést most írtam ki először!
Olvass vissza akkor, már sokszor megkérdezték.
Hogy a hiána nyalogassa a tökeidet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!