Hogy talajak meg valakit?
Szóval pontoaitva a kérdést egy gazdarol/ tulajdonosrol lenne szó.
Szoval a srory egyik ismerosom egy hajléktalan talált egy telefont és megbeszéltük h adja nekem, én megveszem tőle... Fizetek pár ezer Ft-ot.... (Úgy is akarok új telot venni, no nem mintha olyan sok feledleges kidobando penzem lenne... Akk már lehet inkább valami olcsóbb, de új telot veszek.)
No és a lényeg. Jelenleg most vivodok, erkölcsi dilemmában vagyok, h vissgaadjam e vagy sem, és inkább tartsam meg magamnak. Lehet ujra tudnam rakatni. De fennáll az a veszély, hogy EMEI szám alapján lenyomozzak v valami.
Viszont le van kódolva, csak annyit tudok, hogy a borítóképen egy szép lány van a kutyájával.
Na már most az egyik fő kérdés, hogy ennyiből hogy talalham meg a lányt? A tulajdonost?
A másik dolog pedig az, hogy most semelyik opcioban nem az enyém a telo, tehát fizessek azért, hogy aztán visszaadjam "úgymond ingyen a semmiért vesződjek vele", holott nekem pont kéne egy új teló, és lehet meg sem találnánk a gazdijat, úgyhogy itt a lehetőség.
A rendőrséget , meg hatosagokat nem akarom velekeverni.
Vagy csak egész egyszerűen adjam vissza, és ne foglalkozzak vele?
Bár ez utóbbi olyab mintha 2 szék közül a padlóra esnek.
Egyébként Debrecenrol van szó.
Mihamarabbi valaszokat előre is köszönöm! 22/F
Írd ki ide, mit találtál! Úgy fogalmazz, hogy a tulajdonos csak típust írsz ki, meg pár dolgot. A jelentkezőtől pedig olyan ismertetőjegyeket várj el, amelyet csak ő maga tudhat.
11-vagyok. Átfogalmaztam, de nem túl sikeresen. Bocs.
Szóval a lényeg, hogy a tulajdonos ráismerjen, de más ne tudja ráfogni, hogy az övé.
Nem mondod, hogy kiemelted a kérdést és még ezen lovagolsz?
Vidd rendőrségre!
A hajléktalan barátodnak pedig nem pénz kell, hanem munka!
Fogadd be vagy segíts neki pl munkát keresni neten, önéletrajzot írni stb, majd az állásinterjúra fürödjön, tisztálkodjon meg nálad és adj rá tiszta ruhát... netán fuvarozd el a helyre.
Legjobb lenne olyan meló neki, ahol minimum szállást biztosítanak.
Egy barátnak rendesen segíts vagy ne nevezd magad a barátjának...
Ébresztő!
Üdv a felnőtt világban!
(Egyszer már kifejtettem és mások is bőven a dolgokat... ne kelljen alpári módon megszólalnom/megszólalnunk, hogy megértsd...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!