Ez a leghosszabb magyar szó?
nem
A megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért szó 44 betűből áll.
47 betűből áll az elkelkáposztástalaníthatatlanságoskodásaitokért és a töredezettségmentesíthetetlenségeskedéseitekért szó is.
ki sem tudom olvasni :D
na rájöttem!
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól! (wikipédián néztem) 63mgh. xD
ÖHM
447 betű + kötőjel:
összetettszóhosszúságvilágrekorddöntéskényszerneurózistünetegyüttes-megnyilvánulásfejleszthetőségvizsgálatszervezésellenőrzésiügyosztály-létszámleépítésellenesakciócsoporttagságiigazolványmegújításikérelem-elutasítóhatározatgyűjteményértékesítőnagyvállalatátalakításutó-finanszírozáspályázatelbírálóalapítványkuratóriumelnökhelyettesellenes-merényletkivizsgálóbizottságiüléselnapolásiindítványbenyújtásiforma-nyomtatványkitöltögetésellenőrizhetőség-próba
na megfejtetem a nagyon hoszut igy könyebb elolvasni:
összetettszó hosszúság világrekord döntés kényszer neurózistünete
gyüttes-megnyilvánulás fejleszthetőség vizsgálatszervezés ellenő
rzési ügyosztály-létszámleépítés ellenes akciócsoport tagsági igazolvány megújításikérelem-elutasító határozat gyűjteményértékesít
ő nagyvállalat átalakítás utó-finanszírozás pályázatelbíráló alapí
tvány kuratórium elnökhelyettes ellenes-merénylet kivizsgáló bizottságiülés elnapolási indítvány benyújtásiforma-nyomtatvány kitöltögetés ellenőrizhetőség-próba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!