Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van aki mikor hazaér első...

Van aki mikor hazaér első dolga h leveszi a zoknit?

Figyelt kérdés
Én ha hazaérek nem nagyon tudom elviselni magamon

2022. nov. 13. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
#10 Igen, a szakember arra való, hogy feltárja ezeknek a bizonyos "klikkeknek" az okait, szembesítsen velük, és megoldja a problémát. Oké, a te eseted nem jelent veszélyt senkire, és ha neked ez így jó, akkor tégy így a továbbiakban is, véletlenül se keresd meg az okát.
2022. nov. 20. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#8: Ne törődj vele ki mit mond, Einstein se hordott zoknit, aztán csak vitte valamire...
2022. nov. 20. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 nem is törődök vele . Emiatt is írtam mindenkinek van valami klikkje vagy szokása ami másoknak fura vagy szokatlan , ha azt nézzük nincs olyan ember a földön akinek nem lenne bármilyen mások számára furcsasága
2022. nov. 20. 15:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Elnézést kívánok, lehet túlreagáltam.
2022. nov. 20. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha haza megyek,ahogy be lèpek a lakásba,az első a cipőt már az előszobában le veszem. Majd egyből megnèzem hogy nem e lèptem kutya sz@rba. Majd mindent le veszek,a zoknit is irány a fürdőszoba,ellen őrzöm hogy nem szivárog a Mosógèp,nem csöpög a csap. Majd gyorsab le tusolok. De van olyan,hogy ki marad a tusolás,de azèrt át öltözöm itthoni ruhába,mivel nem fekszem bele az ágyba abban a ruhában amiben buszon,villamos,metrón le ülök utazok. Külön van kizárólag itthoni ruha,papucs. Nyáron èn is csak egy gatyában vagyok otthon.Règen mèg mikor suliba jártam,akkor is át öltöztem itthoni ruhában. Ès akkor mèg nem várt haza a barátnőm,csak a mamám. Át öltöztem gyorsan,majd be a szobámba. Paplan párna,aztán gyorsan ki csaptam a bohócot,pihentem egy kicsit,majd meg îrtam a leckèt aztán tusolás irány aludni. Mióta a nőmmel èlek együtt,már nem a paplan ès a párna. De van hogy nosztalgiázok,a csajom most nem akarja,aztán paplan párna,ès kèsz.Szegèny Anyukám mennyit szentsègelt,amikor a paplan ès párna huzatot,vagy a törülközőt mosta ki.😂😇😂😇😇😂
2022. nov. 25. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!