Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek így vonzóbb leszek?

Szerintetek így vonzóbb leszek?

Figyelt kérdés

Jelenleg van rajtam jó pár 20-30kg felesleg ami szét van osztódva a testemen tehát nem csak a hasamon van…

És sokan mondják hogy szép az arcom csak ha lefogynék úgy elég jó lennék..

Párom az azt mondja mindig hogy neki ígyis jó vagyok stb stb

De szerintetek ha lefogynék akkor vonzóbb lennék a párom számára is valamennyivel?

2022. nov. 4. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Egészen széles skálán mozog, hogy ki mit talál vonzónak, nem lehet erre általános igazságokat mondani.
2022. nov. 4. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Izlések és pofonok.

A kérdés az: magadnak megfelelsz-e?

Mások szava kb alig ér valamit.

1x felszedtem +20kg-ot, mert lesérülrem és nem tudtam rendesen mozogni, tornák kiestek, az esti 10 km-es bicózások megszűntek kb 1.5 évig.

Engem nagyon zavart a plusz és ellenszegültem a pihentetésnek... Ez miatt kitolódott a gyógyulásom.

Mások véleménye:

Jól áll neked. - jó

Kikerekedtél. - elmegy, de nem tetszik

Fogynod kellene.-nem tetszik

Érted? Mindenkinek más oké és más az ízlése...

Az az igazi, amit te érzel, akarsz, az számít.

Pl engem zavart, hogy csombjaim mérete miatt változott a kecses járásom, összeértek combjaim.

Lapos hasam eltűnt, még a méhem fele is plusz hájpárna volt.

Megőrültem tőle. Amint helyre jöttem alig 1.5 hónap alatt visszaformáltam testem. Nem éreztem magaménak a zsírosabb ént. Nem volt komfortos.

Volt vele munka, de az a szerencsém és egyben átkom is, hogy könnyen formálható vagyok.

Döntsd el te, számodra mi oké.

A médiabefolyást se engedd közel magadhoz. Mások véleménye pedig mindig is eltérő lesz.

2022. nov. 4. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába felelsz meg így is a párodnak, ha sok kilónyi fölösleg van rajtad, mert előbb-utóbb az egészséged károsodik (pl. cukorbetegség).
2022. nov. 4. 17:18
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
A nemed ismerete nem elhanyagolható a korrekt válasz érdekében.
2022. nov. 5. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyöntetű, hogy a kérdező nem férfi, hanem nő.
2022. nov. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!