Kreativ válszokat kérnék a "mi rajtad az a vágás" kérdésekre. ?
Előtörténet: gyakran előfordul, hogy falcolom magam. Nem azért, mert büntetem magam, vagy utálom magam, vagy valami, egyszerű stresszlevezetés és tetszik a vér látványa, a folyamat hangulata, a megőrrülés.(tudom, hogy nem biztos, hogy normális vagyok, mondták már, nem ezért teszem fel ezt a kérdést.) A probléma, hogy bármennyire rejtegetem, hordok pulcsit, hosszúgatyát, kötözöm be magam vagy valami észre szokták venni. (Egy kollégiumban élek, 3 másik emberrel egy szobában. Még arrol is tudnak, hol, hány szőrszálam van.)
A lényeg: meg szeretném interjúvolni a GYIK elborult nemzetét arról, hogy ők milyen válaszokat adnak arra, ha valaki meglátja az ő falcolás nyomaikat és szivesen folytatnék erről egy tapasztalat cserét.
Nálam gyakori a, "megkapart a macska", "megkarcolt egy kiálló vas"és a "összekaristolt egy bokor" válaszok és ezeket egészen élethűtlen szituációkban, egészen mély vágásokkal is el szokták hinni de mocskosul érdekel, ki milyen baromságokkat eteti még a környezetét.
Nameg, kéne az ötlet, mert jelenleg a vállamon és felkaromon 104 vágás található amik nem valami kicsi karcolásnak néznek ki. Nem tudom, lehet-e erre valami kreativ storyt kitalálni, de ha igen, mondjátok el nekem mert amekkora balf**z vagyok, hiába rejtegetném, észre fogja venni valamelyik kis gyökér.
Ui: Irhattok amugy f*****gokat is. Pl.: Leopárd támadás
Szivesen nevetek is egy jót.
Nameg, tuti van pár ember aki be eszi az ilyesmiket is.
Az első válaszolónak:
Nem ez volt a kérdés, de köszi a kioktatást. Egyébként a gyik elborult oldalát akartam megcélozni a kérdéssel. Tudom, hogy nem mindenki elborult.
Negyedik válaszolónak:
Igen, én határozottan keménykedni próbálok meg menőzni. Azért szeretném magamat valahogy kimagyarázni, ha kiderülne a dolog és ezért próbálok azon lenni, hogy ne derüljön ki.(a gyik más kérdés, itt senki nem tudja ki vagyok, ki sem derül gyakorlatilag semmi.)
9es válaszolónak:
Lehet, hogy igazad van xd
A többieknek hálás köszönet a válaszokért. Egészen kreatívak vagytok! Nektek csodás reggelt kívánok <3
Mondd azt, hogy zsiráfetető szakkörön voltál és az egyik zsiráf megkarmolt.
Amúgy én azt szoktam mondani, hogy röpiedzésen elestem, elcsúsztam a parkettán és az megvágta a kezem, megkarmolt a (nem létező) kutyám, vagy pl. szerencsétlen voltam és elestem, pont bele egy kupac üvegbe.
Mond azt verekedtél ozt megtámadtak késsel!😉
Elfogják hinni xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!