Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kreativ válszokat kérnék a...

Kreativ válszokat kérnék a "mi rajtad az a vágás" kérdésekre. ?

Figyelt kérdés

Előtörténet: gyakran előfordul, hogy falcolom magam. Nem azért, mert büntetem magam, vagy utálom magam, vagy valami, egyszerű stresszlevezetés és tetszik a vér látványa, a folyamat hangulata, a megőrrülés.(tudom, hogy nem biztos, hogy normális vagyok, mondták már, nem ezért teszem fel ezt a kérdést.) A probléma, hogy bármennyire rejtegetem, hordok pulcsit, hosszúgatyát, kötözöm be magam vagy valami észre szokták venni. (Egy kollégiumban élek, 3 másik emberrel egy szobában. Még arrol is tudnak, hol, hány szőrszálam van.)

A lényeg: meg szeretném interjúvolni a GYIK elborult nemzetét arról, hogy ők milyen válaszokat adnak arra, ha valaki meglátja az ő falcolás nyomaikat és szivesen folytatnék erről egy tapasztalat cserét.

Nálam gyakori a, "megkapart a macska", "megkarcolt egy kiálló vas"és a "összekaristolt egy bokor" válaszok és ezeket egészen élethűtlen szituációkban, egészen mély vágásokkal is el szokták hinni de mocskosul érdekel, ki milyen baromságokkat eteti még a környezetét.

Nameg, kéne az ötlet, mert jelenleg a vállamon és felkaromon 104 vágás található amik nem valami kicsi karcolásnak néznek ki. Nem tudom, lehet-e erre valami kreativ storyt kitalálni, de ha igen, mondjátok el nekem mert amekkora balf**z vagyok, hiába rejtegetném, észre fogja venni valamelyik kis gyökér.

Ui: Irhattok amugy f*****gokat is. Pl.: Leopárd támadás

Szivesen nevetek is egy jót.

Nameg, tuti van pár ember aki be eszi az ilyesmiket is.

2022. okt. 30. 20:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak:

Nem ez volt a kérdés, de köszi a kioktatást. Egyébként a gyik elborult oldalát akartam megcélozni a kérdéssel. Tudom, hogy nem mindenki elborult.

Negyedik válaszolónak:

Igen, én határozottan keménykedni próbálok meg menőzni. Azért szeretném magamat valahogy kimagyarázni, ha kiderülne a dolog és ezért próbálok azon lenni, hogy ne derüljön ki.(a gyik más kérdés, itt senki nem tudja ki vagyok, ki sem derül gyakorlatilag semmi.)

9es válaszolónak:

Lehet, hogy igazad van xd

A többieknek hálás köszönet a válaszokért. Egészen kreatívak vagytok! Nektek csodás reggelt kívánok <3

2022. okt. 31. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
azt mondanam h tetko helyett. disz, szeretem a csikosat. a tetko mivel jobb?:P
2022. nov. 12. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Mondd azt, hogy zsiráfetető szakkörön voltál és az egyik zsiráf megkarmolt.

Amúgy én azt szoktam mondani, hogy röpiedzésen elestem, elcsúsztam a parkettán és az megvágta a kezem, megkarmolt a (nem létező) kutyám, vagy pl. szerencsétlen voltam és elestem, pont bele egy kupac üvegbe.

2023. ápr. 22. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
És van olyan hülye valaki, hogy el is hiszi az egymás után sorakozó vagy egyre több vágás hegeit, hogy te biztos ilyen kis ügyetlen vagy? Gondolom edzés előtt-után átöltözéskor sem vágja le senki, hogy valami nincs rendben veled. Max. nem teszik szóvá, mert szarnak egymás bajára az emberek.
2023. ápr. 22. 23:33
 15/15 anonim válasza:
47%

Mond azt verekedtél ozt megtámadtak késsel!😉

Elfogják hinni xdd

2023. okt. 29. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!