Kreativ válszokat kérnék a "mi rajtad az a vágás" kérdésekre. ?
Előtörténet: gyakran előfordul, hogy falcolom magam. Nem azért, mert büntetem magam, vagy utálom magam, vagy valami, egyszerű stresszlevezetés és tetszik a vér látványa, a folyamat hangulata, a megőrrülés.(tudom, hogy nem biztos, hogy normális vagyok, mondták már, nem ezért teszem fel ezt a kérdést.) A probléma, hogy bármennyire rejtegetem, hordok pulcsit, hosszúgatyát, kötözöm be magam vagy valami észre szokták venni. (Egy kollégiumban élek, 3 másik emberrel egy szobában. Még arrol is tudnak, hol, hány szőrszálam van.)
A lényeg: meg szeretném interjúvolni a GYIK elborult nemzetét arról, hogy ők milyen válaszokat adnak arra, ha valaki meglátja az ő falcolás nyomaikat és szivesen folytatnék erről egy tapasztalat cserét.
Nálam gyakori a, "megkapart a macska", "megkarcolt egy kiálló vas"és a "összekaristolt egy bokor" válaszok és ezeket egészen élethűtlen szituációkban, egészen mély vágásokkal is el szokták hinni de mocskosul érdekel, ki milyen baromságokkat eteti még a környezetét.
Nameg, kéne az ötlet, mert jelenleg a vállamon és felkaromon 104 vágás található amik nem valami kicsi karcolásnak néznek ki. Nem tudom, lehet-e erre valami kreativ storyt kitalálni, de ha igen, mondjátok el nekem mert amekkora balf**z vagyok, hiába rejtegetném, észre fogja venni valamelyik kis gyökér.
Ui: Irhattok amugy f*****gokat is. Pl.: Leopárd támadás
Szivesen nevetek is egy jót.
Nameg, tuti van pár ember aki be eszi az ilyesmiket is.
Kicsi korodban rád bízták a fűnyírást.
Hát nem kellett volna...
Valld be hogy beteg vagy és magadnak okoztad. Nem, nem hiszik el a hazugságokat az emberek, csak nem viszik tovább a témát.
Inkább látogass meg egy orvost és próbáld megoldani a problémát ahelyett hogy keménykedsz. Ez pár éve se volt menő pedig én pont akkor nőttem fel mikor ez volt a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!