Milyen rosszaságokat csináltál alsós korodban?
Fuh.. Mi nagyon sok rosszat "elkövettünk" általánosban. Állandó mániánk volt a folyosókon való rohangálás, a teniszlabdával való dobálózás az osztályteremben stb, nagyon rosszak voltunk. Ablakokat törtünk ki, a tesi szertárban széttörtek a fiúk pár cuccot, állatok voltunk. :D És te Kedves Kérdező? :D Mesélj!
:D
hát mi is sok mindent csináltunk.
2 dolgot nem mondok el, mert hátha veletek csináltuk, de a többit elmondom.
én is szerettem firkálni, és a legjobb barátommal a tanárnő cipőjébe ragasztót nyomtunk, mi is futottunk a folyosón, és mindig mellé vizeltünk, már elsőben ismertünk minden trágár szavat, no meg az ablakon sok mindent kidobtunk, mindig beszóltunk a nyolcadikosoknak.
de felsőben durvább dolgokat csináltunk: ablak és tükörtörés, még a falat is betörtük
Elsőben nagyon kemény voltam-beszartam :-) Nem tudtam már tovább tartani, és a tesitanár nem engedett ki. Szerencsére senki sem tudta meg, mert azt mondtam, h fáj a fejem, hánytam, és anyukám hazavitt. :-))
Aztán ennek hatására egyre durvább lettem, padra, falra, szekrényre firkálgattam, elloptam a krétákat, a szivacsot, h ne lehessen letörölni a táblát, az ellenőrzőmben átjavítottam félévkor pár jegyet, amiért marhára kikaptam :-)
Hirtelen ennyi.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!