Elsősorban ügyvéd, jogász válaszát várom. Ügyvédnő, aki előző perben az én jogi képviselőm volt, napokban házhoz ment a férjemhez, akitől most válok. Már eleve gusztustalannak tartom, hogy most az ő jogi képviselője lett, de hogy még házhoz is megy?!
Kérdés az lenne, hogy valóban van e olyan szabály, hogy hasonló vagy azonos perben, ahol még nem telt el a 10 év az iratkezelés miatt, etikai okokból nem vállalhatja el az ellenérdekű fél jogi képviseletét. Továbbá, mennyire törvényes egy ügyvédnek házhoz járni?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Miből gondolod, hogy az ő jogi képviselője lett?
Mehetett oda magánemberként is.
Ha jól értem egy korábbi férjedet semmizted ki az ügyvédnő segítségével, és most készülsz az "új" férjedet kisemmizni, de ő pont azt a válóperes ügyvédnőt bízta meg, akit korábban te.
Joga van, nincs kizáró ok, nem függenek össze az ügyek.
Első válaszadónak :
Onnan tudom, hogy a bírósági iratokból, amin kitűzték a tárgyalás időpontját már szerepel a neve.
Harmadik válaszadónak:
Nem ismer, milyen alapon kritizál? Egy fillér nélkül jöttem el attól a beteg pszichopatától. Ha nem ért hozzá, hülyeséget ne írjon! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!