Meddig lesznek ilyen magasak az árak?
Az én szemszögemmel kezdeném 18 éves fiú vagyok, sportolok amiből van egy kis jövedelmem, viszont ekkora árak (főleg a kaja) mellett a családom nem tud félre rakni, bár nekem azt mondják én tartalékoljak ameddig szülőknél lakok, de én többet akarok segíteni!
A kérdés főleg azért van hogy megértsem teljes mértékben ezt az egész agyf@szt… és hogy mire tudok számítani a jövőben.
Köszönöm a válaszokat előre!
No, mondom röviden:
kicsapnak az eu-ból,
kínai, orosz hitelek vs államcsőd
bevezetjük a rubelt hivatalos pénznemként és jegyrendszer lesz...
Az árak lefelé soha az életben nem fognak menni.
Ha NAGYON dübörög majd a gazdaság - ami nem lesz - akkor a bérek mennek felfelé.
De ilyen nem lesz most legalább 5-7 évig.
Hát a sporthoz azért jó táplálkozás kell. Mit sportolsz? Focizol?
Majd meglátjuk, hogy a háború eszkalálódik, vagy hamarosan véget ér. Ez sokmindent meghatároz. De utána az idei aszály miatt még jó ideig nem lesznek olcsóbbak az árak. A melegházak, fóliasátrak a magas gázár miatt nem fognak menni. Azaz hiány lesz primőrökből, ami még magasabb árakat eredményez.
Amíg az üzletek tele vannak,amíg megveszik az 1000 ftos kenyeret és horror áron lévő termekeket addig emelnek és soha nem fog vissza menni.
18 evesen eselyed sincs semmire max 3 gyerekkel akkor Obán Gei tamogat
Köszönöm mindenkinek! Sok szerencsét mindenkinek és az Isten áldjon benneteket!
Amit tudok megteszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!