Milyen szám ez? Hívott, de nem mertem felvenni. Köszönöm előre is a választ! + 94 71 074 0788
Figyelt kérdés
#telefonszám #Idegen telefonszám
2022. okt. 22. 15:48
1/7 anonim válasza:
beírod a gúgliba a körzetszám keresőbe...ott kiderülhet, hogy(mondjuk)bahamai, vagy nigériai kalóz szám.
2/7 anonim válasza:
"de nem mertem felvenni. "
Az ilyen gyáva embernek minek telefon?
3/7 anonim válasza:
Nem is kell felvenni, - ha nem ismerős a szám.
Egyértelmű, hogy nem magyar - és ha nincs külföldön ismerősöd, már nem is merülhet fel benned, hogy rosszul reagáltál.
Rengeteg szélhámos van, - ez is majd lenyugszik idővel!
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, 4/4, köszönöm, azóta kiderítettem, és le is tiltottam.
Köszönöm a válaszokat!
szakasztószakaszoló! Ez nem gyávaság. hanem óvatosság! Mindenki magából indul ki... Szép napot!
2022. okt. 24. 08:46
6/7 anonim válasza:
"Ez nem gyávaság. hanem óvatosság!"
Egy bejövő híváson mit kell óvatoskodni?
7/7 anonim válasza:
#6 akkor legközelebb ha ilyen szám hív, vedd fel és remélhetőleg több ezer forintot vonnak le a kártyádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!