A magyar nyelvben eleg gyakran hallom azt a szot, hogy hatterhatalom. Mi az?
Konteo. Kitalalt, gonosz, rejtett hatalom amire ra lehet fogni mindent, amit az aktualis kormany elqrt, ellopott, ami miatt a lakosok sz.rul erzik magukat es muszaj hozza talalni egy bunbakot. Tessek, olvasgasd:
Talán Builderberg csoport néven ismerösebb lesz (az 1 háttérhatalom a sok kitalált közül).
Nem hiszek a konteókban, de gazdag embereknek gazdagok a barátai is, különben nem barátság…
Most valamilyen szinten szerintem van, mert mondom, gazdag embernek a barátja is gazdag, de szerintem nem olyan szinten, ahogy azt elöadják.
A fene tudja, talán igazuk is lehet, de mi tenni ellene nem tudunk.
Valamint nagytökésekre szükség van (szerintem), elvégre ök tehetnek meg igazán fontos beruházásokat, amik elòrébb viszik az emberiséget. Pénz nélkül nincs fejlödés.
Hupsz, elözö, az elsö es utolso videoba egy percig belehallgattam, eleg! Elfogadom, hogy te ilyenekben hiszel, de nem ertek vele egyet.
Az elsö mondathoz- Ez eleg tag fogalom leggazdagabb emberek- Elon Musk, Bill Gates, Brin.. stb. Minden tiszteletem nekik! Pozitiv iranyban fejlesztettek a vilagot. Putin befolyasos, Scholz befolyasos, egy ceg igazgatoja is befolyasos a cegre nezve- szoval ez nagyon nagy altalanositas.
Termeszetesen, a nagy koponyak es politikusok igy vagy ugy meghatarozzak a sorsunkat nagyban. En azonban mas ertelemben is hallottam a hatterhatalom kifejezest, ami inkabb az ezoteria iranyaba mozog, es az összeesköves elmeletekkel van összefüggesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!