A magyar és orosz nép lényegben a háttérhatalom 2 áldozati báránya? Ezen videó alapján mostmár értitek, hogy nekünk miért kell az oroszokat és nem az ukránokat támogatni?
https://www.youtube.com/watch?v=vjIlWjtiN0E
Nem is értem, egy igaz szívű magyar, hogy támogathatja az ukránokat ebben a háborúban, miközben mindannyian tudjuk, hogy mi van a háttérben.
A lengyel-magyar barátság is egy hatalmas hoax. Lényegében egy mondvacsinált érdek, ami a valóságban szemfényvesztés, hiszen Lengyelország is csupán az euroatlanti tengely és a gazdasági háttérhatalom jutalmazott kiszolgálója míg mi magyarok az oroszokkal karöltve az antiglobalista kereszténykonzervatívizmus utolsó hírvivői vagyunk.
Na akkor most várom ÉRVELÉSSEL! hol szerepelnek valótlanságok a videóban!
Lehet kivesézni a videót pontról pontra! Gyerünk várom a válaszokat!
"mi magyarok az oroszokkal karöltve az antiglobalista kereszténykonzervatívizmus utolsó hírvivői vagyunk."
A magad nevében beszélj, kérdező. Én nem vagyok semmilyen idejétmúlt, begyöpösödött, avítt babona hírvivője, és ezzel még jó páran így vannak ebben az országban. Persze te olyan igét hirdetsz, amilyet akarsz. De ha az orosz mintaállamodban élnél, ez nem így lenne, úgyhogy tedd össze a két kezed, hogy a hanyatló euroatlanti tengely az oltalmába vett minket.
"míg mi magyarok az oroszokkal karöltve az antiglobalista kereszténykonzervatívizmus utolsó hírvivői vagyunk"
Inkább legyek a nyugat által megvezetve, mint visszatérni az orosz érdekszférába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!