Mit csináljak ha széttjött a szemüvegem?
Figyelt kérdés
Az van, hogy tesi órán fejbe dobtak és a lencse felett elvált a szemüvegem? Mit kéne ilyenkor csinálni? Félek, hogy szétjön az egész#szemüveg #Szetjott
2022. okt. 20. 14:57
1/7 anonim válasza:
Szólsz apukádnak hogy jelentse fel az iskolát, meg azt is aki fejbedobott, meg azt is aki erre utasítást adott.
2/7 anonim válasza:
Hát akkor irány az a hely, ahol megvettétek a szemüvegedet. Elmeséled nekik a dolgot, és megkérdezed, hogy lehet-e vele valamit csinálni.
3/7 anonim válasza:
Ki kell fizettetni azzal aki fejbe dobott. Az nem teljesen normális, hogy valakit tesi órán fejbe dobnak. Mert a megoldás egy ideiglenes tákolás és egy új szemüveg ami azért nem olcsó.
4/7 anonim válasza:
Gondoljátok, hogy akarattál dobták fejbe? Mennyire rossz a látásod? Amikor én jártam suliba (több, mint ötven éve), a szemüveget le kellett venni, mert balesetveszélyes. A keret törése egy dolog, de üvegszilánkok a szemben nem szoktak jól mutatni.
5/7 anonim válasza:
4: A véletlen károkozásnál is van kártéritési felelősség. Ld. amikor véletlenül belemegyek a másikba autóval...
6/7 anonim válasza:
4. Hát amikor én jártam iskolába akkor igen, a rosszindulatú diákok szándékosan céloztak fejre. Nyilván bizonyítani nem lehet...
7/7 anonim válasza:
A keret vált szét? Azt elvileg lehet ragasztani. Vidd be egy optikába, mondjuk ahol vásároltátok, ott tuti megcsinálják.
Vagy nem... ha olyan a keret hogy nem javítható, akkor új keret kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!