Mandulaműtét levetkőzés?
Gondolod te.
Térdműtétnél is egyszál önbizalomban voltam. Az előkészítőig eltolnak a saját ágyadon, kórházi hálóingben. Ott átfektetnek egy másikra, lekerül a hálóing is, és másik takarót kapsz. Előtte kapsz egy nyugibogyót (bár van ahol az anesztes az injekcióhoz ragaszkodik), nem leszel szégyenlős, vagyis inkább nem fog érdekelni.
Én egy plus size hátul kötős pizsamaszerű inget kaptam.
Csak hátul😆 látszott ki kb. a pucér testem.
Aztán utána jött a fekete leves. Engem nem altattak.
Akkora tűvel kaptam a torkomba injekciót, mint a nagyim kötőtűje. Hátulról fogták a fejemet, én meg nyögtem, mint a vágóhídon. Érztem, ahogy kiveszik. Igazából a műtét után hatott a fájdalomcsillapító. Érdekes volt kisétálni a lábaimon a műtőből.
Egy nőt a kórteremben altattak.
Na az, miután felkelt akkorát okádott, hogy a vesetál nem volt elég erre.
Asszem rajta is volt végig ez a plus size szexuális gúnya.
Hát, sok sikert!
Szia! Azt írtad: "az érdekelt a legkevésbé"
Azert írtad ezt, mert más ok miatt izgultál, vagy azért mert annyira kómás voltál a nyugtatótól hogy a meztelenség nem zavart? (Tényleg altatásban csinálták?)
Nekem is mandulaműtét néz ki hamarosan és férfi létemre szégyenlős vagyok, azért érdekel.
Előre is köszi a választ!
Szia! Milyen volt a műtét? Altattak? Hogyan? A kórteremben tablettát kaptál vagy szurit nyugtatóként?
A műtőben gázt kaptál vagy injekciót, amitől elaludtál?
Mire emlékszel a műtőből előtte / utána?
Nekem is lesz valószínűleg mandulaműtétem, azért érdekel.
Roppant izgulós vagyok, azért szeretném altatásban. (Nyugibogyóból is csak nagy adag hatna, annyit biztosan nem adnak helyi érzéstelenítéshez.) Előre is köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!