Más is kap levélben IS számlát a Vodafone-tól ?
Figyelt kérdés
Már három számlát befizettem az új rendszerükbe
(bankkártyás fizetés a my vodafone fiókban)
Azért küldtek postán csekkeket is.
Telefonos ügyintézéssel kértem:ne tegyék.
Jött egy negyedik is, amiben már fenyegetnek:
megszüntetik az epack kedvezményt.
A fiókomban ki van pipálva a sikeres befizetés.
2022. okt. 8. 15:41
1/2 anonim válasza:
IGEN, en is kapok szamlakat, es levelben IS. Sajnos, ilyen es ehhez hasonlo illogikus es buta dolgok szazaival bosszantja az embert a Vodafone Magyarorszag. Egyre inkabb ugy erzem, hogy, sajnos, egy irdatlan vacak tarsasagrol van szo, aminek tobbek kozott az a celja, hogy maximalisan bosszantsa a kuncsaftjait. Es az is, hogy megoszitse es felhergelje a fizeto vasarloikat. Pl. tele van a levelszekrenyem minden fajta nemkivanatos levellel es szorolappal, es nem kapom meg a fontos leveleket, mivel gyakran nincs eleg hely. Azonban ez csak egy dolog a sok kozul. Reggeltol estig, a het minden napjaban, vagy 20 bosszanto es verlazito dolgot muvel az a tarsasag. Ha vissza tudnam tekerni az ido vaskereket, en a Vodafont soha, soha, soha az eletben nem valasztanam.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, azt hittem csak nálam van valami baj. Sajnos olyan környéken lakom, hogy nem nagyon van más lehetőség de a hócipőm tele van nekem is velük.
2022. okt. 26. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!