Vodafone vagyok , s napok óta nemtudok hívni vezetékest,ami a digi szolgáltató által van. S az illető sem tud hívni, pedig nincs lekorlátozva?
Mely országból kérdezed? A furcsa nyelvi szerkezet miatt kérdezem. Olyan, mintha fordítóprogramot használtál volna.
Ennyi információ birtokában csak azt tudom tanácsolni, hogy a a Vodafone ügyfélszolgáltatóját hívd fel.
Csak ezt az egy vezetékes számot nem éred el, másokat tudsz hívni? Az illető tud más Vodafone számokat hívni?
Magyar vagyok, itthon vagyok!
Csak a telefon elirja a szavakat magától.
A tesómékat hívnám , nekem mobil van, neki vezetékes. de ő sem tud hívni engem .. ő vezetékesről hívna engem , mert nekem csak mobilom van,
Én a Vodafone-nál vagyok, mint mobilos, ő digi, s vezetékes.
Voktam már mindkét szilgáltatónál, digi, Vodafone s nemtudják mi a baj
Van arra lehetőségetek, hogy más készülékről próbálkoztok.
Pl. másik Vodás, más mobil, másik digis vonalas számról, más vezetékes számról?
Ha egyik szolgáltató sem talált hibát, akkor a készülékekben kell keresni a megoldást.
A sikertelenség miben mutatkozik meg?
Van csengetési visszhang? Vagy nem kapcsolható/egyéb üzenet?
Mikor hívom a vezetékest, azt mondja hívott szám nem megfelelő.
Más telefonjáról tudtam hívni, a digi vezetékes telefonját
Irtak a digitől emailt, hogy központi probléma van.
Igyekeznek elhárítani, hát látom már több mint 1 hete..
Ezt írták:
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DIGI egyes szolgáltatási területein a vezetékes hangszolgáltatás részleges problémája áll fenn. A hálózati problémák egy részét kollégáink már elhárították, de az érintett terület DIGI előfizetői még nem tudnak hívásokat kezdeményezni, csak fogadni.
A műszaki hiba a TV, az Internet, és a mobil szolgáltatásokat nem érinti.
A hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!
Nálam működik a telefon, bár csak hálózaton belül használjuk.
8 óra 24 után láttad csak ezt?
A kérdés így megválaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!