Megvalósítható-e egy hosszú távon egy olyan világ, melyben nincsenek társadalmi és anyagi különbségek, azaz minden ember egyenlő?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményeitekre, ugyanis vagy fél órája ezen vitatkozunk itthon apámmal.
19/F
2010. szept. 26. 14:41
2/7 anonim válasza:
Nem valósítható meg ilyen. Te milyen véleméyned vagy, és apukád?
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, mert mindig lesznek olyanok akik többre vágynak mint mások. Apu szerint megoldható törvényekkel.
Most is vannak törvények, mégse érnek lószart sem.
2010. szept. 26. 14:57
4/7 anonim válasza:
Azaz anarchia ? Szerintem igen,bár nem hosszútávon.
5/7 anonim válasza:
Az anarchia az pont az ellenkezője :P Ott HATALMAS különbségek vannak ember és ember között...
Ez vmi kommunizmusféleség lesz, hát talán megvalósítható kemény törvényekkel, terrorral, propagandával, stb. De minek? Mi értelme lenne? Ha valaki tehetségesebb, miért ne érdemelne jutalmat?
6/7 anonim válasza:
Előző, te tényleg úgy látod,hogy az aki tehetségesebb többet ér el?
7/7 anonim válasza:
Előző: nem azt mondta, hogy többet ér el, hanem, hogy szerinte többet érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!