Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Várjuk a karácsonyt?

Várjuk a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Mit terveztek karácsonyra.Mit fogtok kérni?Milyen lesz a fa?
2010. szept. 26. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az idei karácsonyt is Angliában fogom tölteni,így nem is lesz karácsonyi hangulatom..Elég lehangoló,hogy az angolok jóval karácsony előtt már fel díszítették a fát,és 25.én már bontják is le..Zavaró az is,hogy itt az embereknek a karácsony egyenlő az őrült és felesleges vásárlással!Elvesztette a varázsát..

A karácsonyfánk pedig az lesz ami tavaly is..Egy gyönyörű műfenyő..méghozzá ilyesmi

[link]

2010. szept. 26. 11:51
 2/12 A kérdező kommentje:

Sajnálom ,hogy nem leszel itthon,de remélem mégis megjön a hangulatod.☺

Am igazad van,hogy ott semmi hangulat :S

2010. szept. 26. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:

A téli szüntet első felét magamban töltöm, csak a családom társaságában, aztán karácsony után szeretnék megint a legjobb barátnőmmel lenni, úgy, mint tavaly. Ajándékba ezt fogom kapni: [link]

A fát pedig magam díszítem fel, egyenlőre fogalmam sincs, hogy milyen lesz, csak ahogy jönnek a díszek, úgy teszem fel rá. Műfenyőnk van.

2010. szept. 26. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A karácsony NEM egyenlő a konzumerkedéssel és a tömegeléssel!* A karácsony a szeretet ünnepe, ahol az ajándékozás az egymás iránti szeretet fejezi ki.* Ahol adni és kapni egyaránt öröm.* A karácsony a pihenés és az elmélyedés ünnepe is*. Nagyon szép, valódi fenyőt díszítünk. Néha gyökerest, néha vágottat.

*Nálunk legalább is. És mindenki olyanná teszi, amilyenné maga akarja, nem másokon múlik!!!

2010. szept. 26. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem szeretem a karácsonyt, nem is várom.

Semmi extra nem lesz. Kaja meg ilyesmi.

2010. szept. 26. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Én se várom.Nem szeretek(félreértés ne essék,egyszerűen csak nem tudok jól ajándékot választani) se adni,se kapni.
2010. szept. 26. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
ja
2010. szept. 26. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:

14:26 vagyok. Nem megalázásból, de én sajnálok mindenkit, aki nem tudja magát elengedni és nem tudja a szívét ünneplőbe öltöztetni. Ez jár pedig mindenkinek. Magát becsülje meg annyira az ember, hogy élvezze az ünnepeket.

Pedig bőven 30 fölötti ffi vagyok, még gyerekem sincs, ketten vagyunk, de karácsonyaink nagyon meghittek, mert mi úgy szeretjük és olyanná tesszük.

2010. szept. 26. 19:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Én azért nem szeretem, mert nálunk a karácsony is csak vitával telik, ezért mégjobban elszomorodok, hogy nálunk még ilyenkor sincs nyugalom :(
2010. szept. 26. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

-Rossz idő..

-Amióta nem játszom barbie-val nem kaptam jó ajándékot..XD(mondjuk mindegy)

-Sok a házi...

-Mindig van min összeveszni..xd

-Amúgy unalom..://

-Olyankor csak a sz@r élet jut eszembe..XDam nem mindig sz@r

2010. okt. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!