Menőcsajszi72 kérdése:
Mi a kedvenc plázád, és miért?
Figyelt kérdés
Nekem az árkád-sugár mert ott minden van! Most is oda megyek shoppingolni!2022. szept. 21. 12:27
1/12 A kérdező kommentje:
Légyszi, humoros választ!
2022. szept. 21. 12:28
2/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat életem, de nem értelek!
2022. szept. 21. 12:54
3/12 anonim válasza:
Mondani magyar:
Állami Áruház (Vörös tér). Itt kértem meg az én drága Irinám kezét. Ő ugyanis magas, és eléri a vodkás üveget.
4/12 anonim válasza:
Etele Pláza.
- Egy igazi robot segít neked megtalálni a boltot amit keresel.
- Van elég ülőhely az éttermeknél, nem kell vadászni, járkálni asztalt keresni.
- Sok fős asztalok is vannak.
- Rengeteg USB töltő van, ha merülne a teló.
- A wifi stabil és elég gyors.
- A mozi köröket ver kép és hangminőségben a többire.
- Könnyen elérhető, ott a 4-es metró, 1-es villamos, vasútállomás és autóbusz pályaudvar, de autóval is biztos találsz helyet a hatalmas parkolóházban ahol ingyen tölthető a villanyautó (a parkolás árán felül nincs plusz díja).
Egyedül egy jó műszaki bolt hiányzik, mint amilyen az Alleeban a BestByte.
6/12 A kérdező kommentje:
Az etele plàzás (azért nem irok szamot, mert lehet h lesz torolt valasz) miért lett lepontozva, ha HUMOROS választ kértem?
2022. szept. 21. 13:22
7/12 anonim válasza:
Megvetted már a babát amit a múlkot javasoltunk? inkább azzal "foglalkozz", mit full felesleges, ökör kérdéseket spamolj ide.
9/12 anonim válasza:
Az Etele, mert ott mindig vannak csövinek kinéző emberek. Nem szeretem, amikor egy pláza valami csilli-villi buborék akar lenne a felhők fölött 2 kilométerrel.
10/12 anonim válasza:
Az én kedvencem a terror pláza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!