Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc Janikovszky...

Melyik a kedvenc Janikovszky Éva könyvetek?

Figyelt kérdés
Melyik az, ami a legjobban közel áll a szívetekhez? Miért?

#könyv #Janikovszky Éva #Janikovszky Éva könyv #Kedvenc Janikovszky Éva könyv
2022. szept. 11. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy fiú! - Örülj, hogy lány!

( Nem voltak degenerált, genderfasiszta képzetei. Noha a férje hírhedt ávós gyilkos volt.)

2022. szept. 11. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Te is tudod?

Gyerekkoromban imádtam, aztán 12 éves korom környékén úgy döntöttem, hogy én már nagyfiú vagyok, ezért néhány kivétellel kiselejteztem a régi gyerek/mesekönyveimet. Aztán az elmúlt években előtört belőlem a nosztalgia és sorra kezdtem antikváriumokból és könyvesboltokból újra megvásárolni őket. Leírhatatlanul kellemes érzés. :)

2022. szept. 11. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

"Már iskolás vagyok"

Ebből a műböl olvastam el egy részletet az olvasás versenyen kb 9 éves koromban. Hónapokat készültem rá, és örültem hogy egy közösség előtt olvashattam. Illetve az én kisgyerek énemet látom a főszereplő Daniban, (habár, én nem vagyok fiú) Közel áll hozzám ezekért.

"Naplóm"

Ez, és Anne Frank története inspirált hogy én is kezdjek el naplót írni. Már gyerekként gyönyörűen írt, és érdekes látni hogy, hogy fejlődött évről évre. Intelligens, művelt, és érett volt már kamasz / kis lányként is.

"Ha én felnőtt volnék"

A gyerek énem tudna vele azonosulni. Illetve ez a mű szintén inspirált hogy írjak egy történetet ami ehhez hasonlít a kislány énem szemszögéből.

Alapvetően, egy tündéri, tehetséges, és inspiráló személynek tartom Janikovszky Évát, és csak ajánlani tudom a műveit mindenkinek. Nyugodjon békében az írónő!

júl. 27. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!