Ha egy aukciós oldalon megnyertek egy terméket mondjuk 10 Ft-ért, akkor személyes átvátelkor mennyit szoktatok fizetni?
Figyelt kérdés
Elég gáz, hogy kiszúrom az eladó szemét egy tízessel, dehát ennyiért nyertem meg, nem? Akkor miért adnék többet??? Segítsetek, olyan tanácstalan vagyok...2010. szept. 25. 21:52
1/5 anonim válasza:
Ha 10 forint, akkor 10 forint szerintem. Ha szimpi az eladó, esetleg meghívhatod egy kávéra vagy sörre. :D
2/5 anonim válasza:
Én biztos csak annyit adnék érte, ha postán veszem, akkor is csak annyit fizetek ki+postaköltség. Szerintem ez így korrekt, én sem várnék el semmi pluszt, ha eladnék(de nem adok el).
3/5 anonim válasza:
Én simán elhoztam ingyen dolgokat ha így nyertem meg,és ugyanúgy nem kértem semmit ha tőlem nyerték meg 1Ft-ért.Nem kell kellemetlenül érezned magad,ez erről szól:)
4/5 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy mennyit ér a megnyert cucc.
Pl. egy régebbi újság, könyv, folyóirat aminek amúgy sincs igazi értéke, tényleg nem gáz ennyit adni, de mondjuk egy többezer Ft-os tételnél én legalább egy 500-ast szoktam adni. CD, DVD esetén is min. a 100-ast ill. postaköltség esetén felfele kerekítek pár százassal.
Amúgy én 1 Ft-os licitre csak olyan dolgokat szoktam felrakni, melyeket igazából ajándékba is odaadnék... :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Egyébként egy kozmetikai termékről van szó, nem nagy értékű, pár száz forint a rendes ára.
2010. szept. 26. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!