Megnyerték a lottó ötöst, miért?
Ne legyél irigy és inkább skandit vettél volna, azzal sokkal nagyobb esély van a nyerésre...
Egyébként meg minek annyi pénz, ha elég 60 millió is. :D
Elég 60 millió is....Ha-ha-ha
Lehet Neked igen, de nem nem. 60 millából egy jobb hátaz sem veszel megadnak...
*és az elsö nem, az nekem
(csak sikerül leirni)
Mire költeném?
Elsőnek vennék egy palotát valamelyik nagyváros közelébe és egy luxusautót. Tartanék egy háremet prostikból, lenne sofőröm és kertészem. Csinálnék magamnak egy konditermet illetve importálnék egy kungfu mestert kínából, hogy tanítson. Ja és természetesen megvenném végre a nintendo ds-t a pokémon soul silverrel :D
Jajj vettem skandit is nyugi! :)
Olyan jó lett volna, ha segíthetek a családomon. Kifizethetem az adósságaikat, a sajátjaimat. Venni egy szép házat, elutazni egyet mondjuk Ciprusra (kikapcsolódni). Nyitni egy szalont (aztán ha befuccsol, nem kell aggódni, hogy mi lesz) :D Úgy el menni egy fesztiválra, vagy akárhova, hogy a pénz nem számít, nem kell azt nézegetni a pénztárcában, hogy ennyi van még, ennyit költhetünk, ez félre megy... stb. Jajj :) Hát igen. Tudom, nem szabad elszomorodni, az élet megy tovább... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!