Holnap jön hozzánk egy svájci fiú vendégségbe. Miről tudnék vele németül beszélgetni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,és hét éves korom óta tanulok németül.A fiú nagyon szelíd,zárkózott,nem valami beszédes.Semmit sem tudok róla.Körülbelül 16-17 éves.Miről tudnék vele beszélgetni?2010. szept. 25. 19:00
1/2 anonim válasza:
nem tudsz róla semmit, ezt mégis honnan tudod, hogy zárkózott?
elég eltérő korosztály, nincs nagy korkülönbség viszont ebben a korban sokat számít, hát nem tudom téged mi érdekel, de mond el, hogy miket szoktál csinálni és mit lehet a környéken csinálni, hátha kedvet kap valamihez
2/2 A kérdező kommentje:
A svájci fiú magyar rokona mondta nekem,hogy nem valami beszédes.
2010. szept. 26. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!