Táppénz alatt ki rúghatnak? 12 hetes terhes vagyok. Napi 13 órát dolgozok vendéglátásban. Estére keményedik a hasam és görcsöl is. A főnököm látja, hogy nem tudok teljesíteni úgy mint ezelőtt. Félek hogy elküld és nem lesz jövedelmem.
Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz kedden megyek akkor tudok csak papírt kérni hogy veszélyeztetett terhesként írjanak ki. Ez nélkül a papír nélkül is fel vesznek 9-es kóddal betegállományba?2022. szept. 7. 19:26
21/22 A kérdező kommentje:
Most találtam meg az interneten, ha valakit érdekel, hogy veszélyeztetett terhesként az első naptól táppénz van nincs betegszabadság :)
2022. szept. 21. 12:23
22/22 anonim válasza:
Pont most akartam válaszolni azt amit írtál!
Én is így voltam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!