Miért szédülök vezetés közben?
Figyelt kérdés
A szememmel nincs semmi baj.2010. szept. 24. 21:57
1/5 anonim 

válasza:

Talán valami másfajta betegséged akkor.
2/5 anonim 

válasza:

énis így vagyok néha, de sajna én sem tudom, h miért:(
4/5 anonim 

válasza:

Nem írod, hány éves vagy, régóta vezetsz!
Kezdőknél előfordulhat vezetéskor egy enyhe stresszes állapot, ami alatt csőlátás alakulhat ki, emiatt a szemgolyók folyamatosan ide-oda rángatóznak, emiatt enyhe szédülés léphet fel. Kicsit nagyobb (de ne túlzott!) önbizalommal vezess, kicsit vegyél vissza a tempódból (hadd dudáljanak, előzzenek)! Amikor nagyobb vezetési gyakorlatra teszel szert, ez meg fog szűnni. Ha mégsem, akkor érdemes kivizsgáltatni magadat!
DE ADDIG IS CSAK ÓVATOSAN!
Balesetmentes közlekedést és jó utat!
5/5 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok.Autóra most lett jogsim,de motorra már 4 éve van és akkor is előfordult
2010. szept. 27. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!