Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy fogalmazzam meg pár...

Hogy fogalmazzam meg pár mondatban?

Figyelt kérdés

A suliban egy évben 1-2 szer szokott lenni olyan hogy lehet írni üzenetet a másiknak és belerakják egy dobozba és úgy szétosszák a nevet nem muszály ráírni csak azét akinek küldöd, és az osztályból teccik egy fiú, neki akarok írni egy levelet úgy név nélkül, csak nem tudom hogy fogalmazzam meg nem durván pár mondatba hogy ő tetszik és bajön nekem nagyon. léccives segítsetek megfogalmazni pár mondatban!

köszi előre is

2010. szept. 24. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:22

Ne keljek fel élve - soha többé - a helyről, ahol ülök, ha nem három perc alatt agyaltam ki ezt a baromságot...

Volt idő, amikor dalszövegeket is írtam, - de nem a tinédzser korosztály volt a célrétegük... :)

Ha van hozzá kedved, nézd meg a vicces reklámszlogeneket, - az idézőjelesek többségét is én írtam, amikor unatkoztam... :)

2010. szept. 26. 21:12
 12/12 anonim ***** válasza:

"Punci Manci punciján

Jól mutat az encián, mert

Punci Manci puncija

Harminckilenc uncia."

Ehhhe-ehhhe!... :)

-Túl fiataloktól elnézést kérek!

2010. szept. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!