Van még olyan fiatal aki nem lóg msn-en minden nap, nincs facebookja, myvipje, iwiwje, nem farmozik, nem nevel semmit a neten stb?
Engem néznek már furcsának hogy nem érdekelnek ezek... ugye vannak mások is?
Ti mit csináltok a neten ha nem ezeket a "trendi" dolgokat?
Egyik ismerősöm a 20-as éveinek az elején jár és még számítógépe sincs, tudott volna venni ha akar de nem érdekli.
Se iwiwje, se myvipje, se facebookja nincs, de még MSN se.
MSN-em van, használom is, de nem állandóan.
Semmi közösségi oldalon nem vagyok, és nem nevelek semmit.
17/L
én sokszor belekezdtem ilyen nevelgetös, böngészös játékokba de mindet abbahagytam egy idö után nemtudott már érdekelni a myvipre is csak az egyik barátom kedvéért regisztráltam be magam de mar egy jóideje nemléptem fel. IwiW -em nincs de facebookbom egyszerüen nemtetszenek ezekek az oldalak. Bárki idegen ember megtudja nézni az adataidat és képeidet. És nem is farmozok.
MSNem van néha ha úgy gondolom fellépek majd lelépek ha nemír rám senki. MSNen és skypeon ritkán beszélgetek de ha beszelgetek akkor egy pár órát elvagyok.
MSN-en fent szoktam lenni de alig beszélek vkivel. 60 partnerem van ebből 1-2val beszélek néha, van akivel még egyszer beszéltem csak még 1-2évvel ezelőtt, van aki nagyon ritkán (3-4 havonta) jön fel és van aki már szerintem le is tiltott vagy másik MSN-je van mert már 2 éve nem is láttam fent.
Facebook-om, myvipem, iwiwem van.
Mindegyikre naponta felnézek.
Nem farmozok, nem nevelek semmit a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!