Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova lett a port.hu TV újság...

Hova lett a port.hu TV újság oldala?

Figyelt kérdés
Napok óta nem működik a port.hu TV újsága. Ki tudja, mi lett vele? Végleges? Fejlesztenek? Hasonló felépítésű Rádióújság oldaluk működik.

#Tv újság #port pont hu
2022. aug. 16. 19:58
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
#20 Megbeszéltük. ;-)
2022. aug. 18. 09:44
 22/26 A kérdező kommentje:

Ezt az emilt kaptam a Port.hu-éktól:

(Kedves Miklós! Önnek köszönhetően meglett a hiba, ezt mégegyszer nagyon köszönjük. Szeretném kérni, hogy ellenőrizze le, hogy valóban beindul-e Önnél is a TV oldal. Üdv, Nagy Zoltán, PORT.hu)

Kipróbáltam, mostmár műxik! ;-)

2022. aug. 18. 13:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Komoly fejlesztőgárda lehet, ha egy felhasználónak köszönnek meg valamit több napi hibás működés után. Mi volt a probléma?
2022. aug. 18. 14:05
 24/26 A kérdező kommentje:

#23 Ha nem veszi zokon, kellemetlen olvasni, amit ír, mert azt kellett megtalálniuk, hogy az összes böngésző "motoron" az összes saját beállításon működjön.

Én speciel ne fényezem magam, hiszen az én gépem volt az "összes laikus felhasználó" gépe, aminek hibaüzeneteit küldtem el, de én csak megugatni tudnám azokat a hibát, amit ők visszafejtettek! Nem lennék meggyőződve, hogy maga csípőből rájött volna nélkülem!

2022. aug. 18. 14:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ha kellemetlenséget okoztam, de némi rálátásom van a témára, és továbbra sem gondolom, hogy olyan nehéz ügy lett volna. Nem kell olyan sok különféle böngészőt és beállítást figyelembe venniük. Bár ha "ön" a jó öreg IE-t használja, az más kérdés...
2022. aug. 18. 15:01
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem a "jó öreg IE-t használom"!
2022. aug. 18. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!