Hova lett a port.hu TV újság oldala?
Figyelt kérdés
Napok óta nem működik a port.hu TV újsága. Ki tudja, mi lett vele? Végleges? Fejlesztenek? Hasonló felépítésű Rádióújság oldaluk működik.#Tv újság #port pont hu
2022. aug. 16. 19:58
11/26 A kérdező kommentje:
Azóta felvettem velük a kapcsolatot. Oda-vissza megy a levelezés - normálisan, kölcsönösen. Böngésző - Firefox, Edge - hibalistát kértek és kaptak. Keresik az okát, vajon az eredeti beállításokkal még működő böngészők miért nem nyitják csak ezt az egy TV műsorújságot! Augusztus 18-án szerintem megoldják...
2022. aug. 18. 07:36
12/26 anonim válasza:
#11 Ennél komolyabb bajok vannak vele. Pl. az oszlopos nézetet teljesen megszüntették.
13/26 A kérdező kommentje:
Akiknél rendre működik, azoknak van az indapass-on regisztrációjuk? Ugyanis csak bejelentkezve nem műxik. Nálam vannak emlékeztetők, kedvenc csatornák - a műholdvevővel szinkronban -, amik csak indapass regisztrációval lehetett elérni. Most ez a hibaforrás...
2022. aug. 18. 07:50
14/26 anonim válasza:
Igen, be vagyok lépve (Firefox, még az adblocker is be van kapcsolva...)
15/26 anonim válasza:
Chrome, indapass, adblocker, működik. Kellett egy cache törlés.
#12 "Ennél komolyabb bajok vannak vele. Pl. az oszlopos nézetet teljesen megszüntették."
Oszlop helyett sor van. Tudom, nehéz fejben átállni...
16/26 A kérdező kommentje:
Akinél eddig működött, de most már nem, ideiglenesen jelentkezzen KI az Indapass-ból! Csak bejelentkezve nem műxik! Addig nem lesz kedvenc csatorna sorrend, meg emlékeztető, de látja az új idősávos TV újságot - fő helyen a "rédiótelevizsünlukszemburg" kanálissal...
2022. aug. 18. 08:07
17/26 anonim válasza:
#15 Nem kellett fejben átállni, mert mindkettőt használtam. Amúgy ebből is kivettek egy pár dolgot, pl. az értesítésre kijelölt műsorok nincsenek kiemelve, nem lehet egérrel (kézzel) húzni az idővonalat, stb.
Vigyázz egyébként a személyeskedéssel, mert könnyen visszaüthet... Ráadásul okot sem adtam rá.
18/26 anonim válasza:
#16 Majd hülye leszek. Idejövök segíteni, erre utasításokat kapok. Oldd meg magad. Nekem egyébként nem kellett törölnöm semmit. Ki sem kellett lépnem.
19/26 A kérdező kommentje:
#18 Ki utasítja magát??? Én nem utasítást írtam, hanem segítséget - hogy ha mégis látni akarja, akkor mit tegyen.
A port.hu-nak kell megoldania, nem "old meg magad"!
2022. aug. 18. 08:57
20/26 anonim válasza:
Bocsánat, valóban félreértettem, de nem biztos, hogy ez a probléma, mert én pl. nem léptem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!