Hogyan készülnél fel egy zombi apokalipszis(fegyverek)? én:1db bassebal ütő,1db gumilövedékes revolver,1db íj,100db tűzijáték telep
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 23:01
21/34 anonim válasza:
De nekem igaziak vannak és gyorsan, pontosan tudok velük bánni.
22/34 anonim válasza:
de zombik ellen szart se érnél velük xD
23/34 anonim válasza:
Lehet. Valóban tapasztalatlan vagyok zombik elleni tűzharcban.
24/34 anonim válasza:
Kb életfogytiglanra csuknának, ha ilyen fegyvereid lennének otthon, de jól van :D
25/34 anonim válasza:
AMúgy maradjunk kicsit realisták,vagyis normál európai embernek nincsen olyan jogai mint amerikában,meg amblock nincs olyan fegyveripara hogy sorozatra csináljon polgári fegyvereket.
Vagyis magyarul ha most kitörne egy zombi apokalipszis mo-n,normál embereknek milyük van mo-n?
Vagyis alábbi gyakori önvédelmi fegyverek:
-90% szúró vágó/ütő fegyverek
-7% non-lethal fegyó,meg nyílpuskájuk
-és maradék 3 százalék akik tuningolt légfegyverük/gázpisztoly,meg akinek van lőfegyvere bárhonnan,meg stb.
26/34 anonim válasza:
#24 pedig de. Mit tegyek hogy elhidd?
27/34 anonim válasza:
26-nak, pózolj vele, süsd el több alkalommal is
28/34 anonim válasza:
27
Amúgy ha van fegyvertartásia akkor simán lehet nála,vagy ha katona :D
29/34 anonim válasza:
Nem fogom elsütni.... Azt csak a lőtéren szabad... Vagy vészhelyzetben....de szívesen küldök róluk képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!