Hogyan készülnél fel egy zombi apokalipszis(fegyverek)? én:1db bassebal ütő,1db gumilövedékes revolver,1db íj,100db tűzijáték telep
10
és honnan lopnál puskát? xD ez nem amerika
11
Pl:vadász,rendőrség,fegyver raktár,hátra hagyott laktanya?
Mondjuk amerikában minden második embernek van revolvere,meg pisztolya :DD
Ennyi erővel latin amerikéban miért van ennyi illegális fegyveres?
Ilyen helyzetben nem a zombik jelentik a legnagyobb veszélyt, hanem pl. az, hogy személyzet nélkül az összes atomerőmű leolvad (vagy más módon enged ki sugárzást előbb-utóbb).
Még lekapcsolva is komoly hűtést és felügyeltet igényelnek.
Az automata rendszerek max pár hétig tudják menedzselni.
Szóval én próbálnék olyan helyre menni, ahol nincs atomerőmű a közelben (mondjuk 1000-2000 km-en belül sem).
Pl. Magyarországról elmennék dél felé, arra fele kevés van.
Plusz a melegebb éghajlat amúgy is segítheti a túlélést (főleg télen).
Fegyvernek egy random ötlet:
Akkus stihl fűrész + pótalkatrészek + egy napelemes töltő megoldás (valami hordozható "power station" napelemmel).
Sőt láttam már teleszkópos, nyeles stihl fűrészt is (ágvágó fűrész vagy mi a neve), ezek is érdekesek lehetnek, mert így kicsit távolabbról is szét tudom trancsírozni a zombikat :)
13
Ja,gonolom amikor a rendőrök akik ugyanúgy emberek,nem fognák,és nem menekülnének el .DDD
Szerinted zombi járvány esetén nem omlonálna össze a rendészet?:DD
16
Szetintem csak kötöszködni szeretnél XD
Nincsen olyan hogy majd zombi tudjon használni pisztoly,mert már halott,és elméje is gyakorlatilag alig működik..
18
nem érnél azokkal a fegyverekkel szart se, egyet lőnél és odarohanna egyből 100 zombi
18
Csak az a baj hogy nem Amerikában vagyunk ahol bemész a fegyóboltba és lepapírozod,és azután át adják és cső...
Magyarországon max barkács boltban,meg talán kés/kisebb legit vadászbolt van vehetel gázfegyót/gumisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!