Mit kell tennem ahhoz, hogy Amerikában dolgozhassak orvosként?
Orvosi egyetemre járok és a későbbiekben mindenképp Amerikában szeretnék dolgozni.
Esetleg tudná valaki, hogy milyen vizsgákat kell letenni, hogy kimehessek vagy hogy ez a procedúra mennyi időt fog ígénybe venni. Ha valakinek van személyes élménye, azt is szívesen várom. Előre is köszönöm a válaszokat!
nincs személyes élményem, de annyit tudok, hogy az amerikai angol alap..tehát hiába beszéled az igazi angolt, az ott kevés.
A magyar orvosit nem fiogadják el, ott kell újra vizsgázni, rezidenskedni.
Ha jó erős anyagi háttered van legalább az első félévre, akkor már nyertél.
Szóval felesleges a továbbiakat részletezni, előbb a jó menhetteni amerikai beszédkészség, mertaddig szóba sem állnak veled.. Az orvosnak minden szót azonnal, és tévedhetetlenül kell érteni, akár utasítás, akár a beteg szól. Ott nem szaroznak, jelentkező mint a tenger..
Amúgy sok sikert. Tanuld az amerikait..
Lehet, hogy Peruba menne, vagy Argentínába. Sehol nem ír USA-t.
Los Angelesben és „menhetteniül” kell beszélnie?
Kezdő, általános orvosként jól el tudsz helyezkedni szeméttelepen válogatónak, esetleg kocsira is kerülhet. Vagy lehetsz liftes fiú. Az már királyság.
Szerencsére angollal egyáltalán nincs gond, mivel anyanyelvi szinten beszélem, mert éltem pár évet angol nyelvterületen.
Igazából főleg az a kérdés, hogy milyen vizsgák kellenek és valahol azt hallottam, hogy a rezidens képzést ott újra kell kezdeni? Vagy nem is tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!