Ez nagy mellnek szamit?
Annyi sor van a képernyőn amekkora felbontást használsz, ez mindenkinek máshogy tolódik el. A melltartó méretedre keress rá és azt vesd össze hogy milyennek írják le a neten. Itt egy orvosi tanulmányban azt írják, hogy D kosár a 106 centi mellbőség felett számít nagynak:
Hát feltételezem ehhez akkor jó pár kiló súlyfelesleg is párosul.Ha fiatal vagy ha idősebb akkor is érdemesebb az egészséged érdekében lefogyni.
Nekem volt olyan barátnőm akinek hatalmas mellei voltak.És a testalkatához képest aránytalanul voltak nagyok.Ő elment megműttetni.Én már a műtét utáni énjével voltam együtt.Akkor is még nagy mellei voltak.Képzelem milyen lehetett előtte.Nyilván egy férfi számára jó és izgató.De egészségügyi szempontból probléma a nő számára.Az exbarátnő is mondta hogy sokkal jobb és könnyebb , kényelmesebb így.Régen nagyon fájt a háta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!