Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bánya mélyszintjeire, ahol...

Pszicho88 kérdése:

Bánya mélyszintjeire, ahol nincs oxigén, milyen maszkba, oxigénpalackkal érdemes lemenni, ami amatőr szinten is megfizethető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy régi táróba ha valaki be akar menni, akkor hogyan juthat olyan felszereléshez, ahol oxigén hiányos közegben is eltölthet 1-2 órát? Köszönöm.

2022. aug. 1. 23:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Minek ipari minőségű fejlámpa?

Egy jó minőségű fejlámpa is tökéletesen megfelel, tartalék elemekkel és egy jó elemlámpa.

A felelősség azé aki bemegy a bányába saját felelősségre.

Senki nme beszélt felelősség áthárításról.

Lehet te a szelfibotos kategória vagy, én bányászni mennék be.

Miért beszélsz többesszámban?

Egy staff tagja vagy és szórakozásból írkáltok többen egy embernek marhaságokat, vagy szimplán kisebbségi komplexusból írkálsz marhaságokat több témában is?

2022. szept. 1. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
És mit szeretnél bányászni? Azt tudod, hogy a bányászat engedélyhez kötött tevékenység. Csak úgy nem mehet senki oda bányászni.
2022. szept. 1. 10:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Engem az engedély nem kifejezetten érdekel. Sőt! Egyéb hozzáfűznivaló? Elvileg a fakitermelés is illegális, mégis rendre űzik az erdészek és ráadásul a környezetvédelmi területeket irtják. Miért tehetik ezt meg? Bár bűntényt követnek el, mégis a kormány és az állami szervezetek engedélyezik ezt számukra. Ennyit az engedélyekről. Ne oktass ki engem az engedélyekről, törvényről! A törvény azé, akié a korrupt módon megszerzett hatalom. A törvény nem más mint a gazdasági javak érdekek során történő elosztása. Innentől fogva nem vagyok hajlandó betartani a törvényt!
2022. szept. 1. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, de az oldal szabályzata szerint: "(m) Tilos bármilyen jogsértő tartalmat elhelyezni, jogellenes cselekmény vagy bűncselekmény elkövetésére felhívást közzétenni, vagy erre utaló magatartást folytatni, illetve büntetni rendelt cselekmények (bűncselekmények, szabálysértések) elkövetéséhez bármiféle tájékoztatást adni."

Tehát innen kezdve a továbbiakban bármilyen választ adunk a kérdésedre azzal megszegjüg az oldal szabályzatát, mert BCS elkövetéséhez adnánk tájékoztatást. Ezt pedig a szabályzat tiltja.

2022. szept. 1. 10:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Magyarország tönkretétele nagyjából 50-100 éve zajlik. Innentől kezdve nehéz megmagyarázni, hogy a törvény valójában mit jelent és kiket is szolgál. Lényegében a törvény alatt erőszakszervezeteket, cenzúrát, pénzlobbit és agymosást kell érteni.
2022. szept. 1. 10:39
 16/16 anonim válasza:
63%
Én is szívesen mennék le bányába.Apu is bányász volt.
2022. nov. 30. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!