Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen vicces szokásaitok...

Milyen vicces szokásaitok vannak? :D

Figyelt kérdés
Nekem például ha látom hogy van itthon sajt, tudom hogy nem akarok belőle enni , de nembírom ki , hogy ne rágcsáljak bele a szélébe egy kicsit:$ de csak a sarkába harapok bele és visszateszem a hűtőbe.Barátom szerint aranyos nagyon , de engem már idegesít hogy ilyen vágyat érzek a sajtra:D
2010. szept. 22. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem vicces.
2010. szept. 22. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, beleharapsz és visszarakod? Meglátnám úgy pofán vágnálak, hogy menne utána a fogsorod. Vágjad már le késsel inkább. Aranyos, a nagy fa.szt.
2010. szept. 22. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
rajtam kívül senki nem eszi meg a sajtot:Dmegveszem beleharapok egyet, visszateszem és utána kivan dobva:D
2010. szept. 22. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Evés közben önkéntelenül fityiszben van a bal kezem.
2010. szept. 22. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

én a wc papírral vagyok így kicsit beletörlöm aztán vissza tekerem

viccen kívül

Ha zárt helységben gyújtok rá akkor is oda tartom a kezem nehogy elfújja a szél, egy ismerősöm meg ha elmegy valahol a wc-re mindig beleköp egyet.

2010. szept. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!