Megtörtént már veletek, hogy véletlenül eltapostatok valami élőlényt (pl. csigát?)
Igen, sajnos. Pedig én imádom a kis csigàkat, olyan aranyosak. Próbálok rájuk figyelni esős időben, ha észreveszem őket.
Egyszer majdnem egy békát is eltapostam, mentem haza éjszaka egy buliból és elém ugràlt, úgy megijedtem, hogy majdnem felestem.
Úgy vagyok vele, mint a kettes (mínusz bicikli).
Sajnos olykor előfordul, mert szemüveg kellene, de eltört, és nincs pénzem másikra, így nem mindig látok mindent.
Ha lehetőségem van rá, igyekszem menteni az állatkákat, még a bogarakat is.
Volt, hogy annyira szakadt az eső, hogy az úttest szinte folyóvá változott, és a közepén z alakban felágaskodva ott volt egy nagyobb éticsiga. Bementem érte - szerencsére nem ázott be a bakancsom - és kimentettem egy magas betonos kerítés szélére (kertes ház), ahol aztán biztonságban tovább tudott menni.
Fuldokoltam eleget, sz@r egy halál lehet, nem kívánom ezt egy alacsonyabb életformának sem. Azt hiszem, - ahogy a kettesnek is lehet -, van egy kis buddhista részem, ami tiszteletben tartja az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!