Fiúk! Van hangja, ha pisiltek?
Figyelt kérdés
Most akkor mi az igazság? Mindenki mást mondd. És minden videóban mást hallani és látni. Milyen helyeken milyen hangja van?2022. júl. 19. 12:13
1/13 anonim válasza:
Most húgyoztak körbe mindent, hogy erre tudjak válaszolni?
2/13 anonim válasza:
Pisifétises vagy?
Hagyd már ezt a kérdést.
Inkább az életeden gondolkodj s kezdj magaddal valamit, minthogy pisi hangokat kérdőjelezel meg.
3/13 A kérdező kommentje:
2 Te is foglalkozz más kérdéssel, ha nem tudsz normálisan válaszolni.
2022. júl. 20. 11:06
4/13 anonim válasza:
Van.Én pl. csak wc-be szoktam,abban van hangja,szép dallamos.
6/13 anonim válasza:
A leginkább hangtalan és visszafröcskölés mentes fenyőtüske szőnyegen. (odahullatják, ahova pisilni járok)
7/13 anonim válasza:
Én csak mag ontás közben adok hangot.
8/13 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm aki úgy 2 percig pisilt egyszer megállás nélkül és végig lehetett hallani. Ő wcbe csinálta. Szóval ja, van hangja.
9/13 anonim válasza:
Ha a bőrt nem húzod hátra, akkor valamikor van ilyen súgó hangja.
Ha hátrahúzod max a fröcsögést hallod, mint amikor egy kannából folyatod. Vizet a mosdóba.
Erre gondoltál?
10/13 A kérdező kommentje:
9-es, köszönöm, erre gondoltam. Érdekes, hogy nem sistereg, ha hátra van húzva.
2022. júl. 25. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!