Én sajnos nem vagyok vallásos, nem hiszem, hogy kiszáll belőlünk valami lélek, vagy átvándorolunk valahova. Én csak úgy tudom elképzelni, mint mikor kikapcsolnak egy számítógépet és nem kapcsolják be soha töbé, és időközben törlődnek róla az adatok, helyreállíthatatlanul.
Érdekes hogy milyen lesz, azután miután már nem lélegzünk, megszünek a gondolataink, az érzéseink, nem lélegzünk többé, nem érzékelünk már semmit.
hát ha nem is a lélek jön ki a testünkből, de valami biztos. nem olyanra gondolok hogy szellemként élünk tovább, hanem valamiként, még nem tudom hogy mondjam a végén rá jövök, csak még most fogalmazom. a testedben, szervezetedben vannak energiavonalak, szóval tele vagy energiával. nem tudom már ki mondta, de valami híres ember lehetett, de csak az maradt meg bennem amit mondott: "az energia nem vész el, csak átalakul" szóval a bennünk lévő energia nem fog eltűnni, hanem csak a test amibe, bele volt zárva. és szerintem erre az energiára hiszik azt, hogy ezek szellemek. és ha már annyi szellem esetrőlk hallunk akkor biztos van valami valóság alapja, és szerintem ez a átalakult energia az, bár nem hiszem hogy az energiával együtt a tudatunkból is kiszáll valami, de biztos az is lehet. hát ha nagyon úgy vesszük akkor ( nem a saját szavaimmal élve) "felemelkedünk és színtiszta energiává válunk, azzá válunk amik valójában lennénk, elhaggyuk a testet, ami a tudatlanságba zár" (jó egy része csak úgy feljött belőlem, most írtam) szóval érted mire gondolok?
2010. szept. 21. 20:06
3/12 anonim válasza:
Leszel egy jó nagy büdös fing!
2010. szept. 21. 20:10
4/12 anonim válasza:
inkább "az anyag nem vész el csak át alakul"
magyarra forditva elrohadsz lesz belöled 10lapát föld ha nagy darab vagy akkor lehet 11 is:) és majd idövel a földön kinöl 1 paradicsom amit megeszik vki aztán ki szarja na azok volnánk "mi" és mi eközben a nem létezés állapotában vagyunk tehát olyanlesz mint az az állapot ami életünk elött is volt
2010. szept. 21. 20:16
5/12 anonim válasza:
ez a világ egyik legnagyobb kérdése, amire szerintem sose fogunk választ kapni
2010. szept. 21. 20:27
6/12 anonim válasza:
haláli
2010. szept. 21. 20:37
7/12 anonim válasza:
hát nem tudom... még nem haltam meg.. de ha igen akkor se értesítelek.. mert nem tudlak.. vagy kitudja? kisérteni fogok >D
2010. szept. 21. 21:03
8/12 anonim válasza:
Nem egy nagy kihívás elképzelni hogy milyen lesz a megsemmisülés után. Pontosan olyan mint a megszületés elött. Csak megszönsz létezni,mint amikor kiesik az idő egy ájulásnál,csak ez örökké tart. Imseretlen jelenség a még élőknek, de volt olyan amikor még nem volt valaki, ugyanolyan amikor már nem lesz. Nincs hova menni a halál után, örökké nem lehet menekülni a végső kimulűstól, aminek van kezdete,annak kell hogy valamikor vége is legyen.
2010. okt. 22. 18:32
9/12 anonim válasza:
én szerintem a halál ojan mint ha álmodnál :) csak az történik veled amit el képzelsz az álmod is ijen csak az nagyon rövid :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!