Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek Olyannak van naplója,...

Kinek Olyannak van naplója, Aki füzetben vezeti?

Figyelt kérdés
Én annyira szívesen látnék egy ilyent megnéztére. Blogon eső napló nem érdekel, és lehetőleg folyamatosan vezetett legyen. Postán elküldve látnám, és legalább 3 napig hagyva nálam. Vissza meg visszaküldeném.
2010. szept. 21. 13:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Te egy hülye vagy és kockafej,már bocs :o) Kezdj el magadnak írni és majd évek múltán olvasd vissza.Semmi közöd ahhoz,hogy más mit ír a naplójába.
2010. szept. 21. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem naplóm van,hanem lapozós/heti/asztali naptáram.Bocs,de nem küldöm el--bár igazán személyes nincs bennük. Visszamemőleg már egy évtizede írunk mindent bele.csak egy pár példa,a kedvedért előszedtem őket:

-2002.04.27-e > fűnyírás,bab,kukorica,uborka,rica vetés

-2005.08.02-a > libatépés,görköris-esték,+38 fok volt

-2009.11.19-e > nagy köd,Suzuki kuplungbowdencsere,veranda új linóleum.

--és a tegnapi > gpalack csere/3990/,Andris-w595.

Nagyjából ennyi.

2010. szept. 21. 14:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Az még soká lenne, hogy hogyha én írnék magamnak, akkor olvashatnám. Tök sok idő, és a tartalom is megvolna a fejemben, főleg ha mindennap rálátnék az előző oldalra azt olvasni, akkor meg főleg. De ilyen napirend valamire meg nincs szükségem. De Valaki elkezdhetne a kedvemért akarni írni.
2010. szept. 21. 14:40
 14/20 anonim ***** válasza:

De más naplója minek? Onnan akarsz ötletet szedni? Az nem fog menni. Naplót azért ír, aki ír, mert a legmélyebb gondolatait, legtitkosabb vágyait , legnagyobb titkait írja bele. Azok meg mindenkinél mások.

Vegyél egy füzetet. Írd rá, hogy naplóm. Írd fel mondjuk a mai dátumot és írd le, hogy mik történtek veled. Írd le ha szerelmes vagy valakibe meg ilyenek.

2010. szept. 21. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha te magyar vagy, akkor en meg szuletett zulu :) Vagy miert tunik ugy hogy nem magyarul irsz?
2010. szept. 21. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
ez a kérdés,kérés egyszerűen polgárpukkasztás... ennyi.
2010. szept. 21. 15:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Rájöttem. Olyan mintha google fordítóval írna....
2010. szept. 21. 15:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Na, Kinek van nekem szánt naplója ideadni?
2010. szept. 21. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:
2010. szept. 22. 08:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy magyar, miért írsz olyan szavakat nagybetűvel, amit magyarul nem szoktak, és miért nem helyes a szórended és a fogalmazásod?
2010. szept. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!