Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek Olyannak van naplója,...

Kinek Olyannak van naplója, Aki füzetben vezeti?

Figyelt kérdés
Én annyira szívesen látnék egy ilyent megnéztére. Blogon eső napló nem érdekel, és lehetőleg folyamatosan vezetett legyen. Postán elküldve látnám, és legalább 3 napig hagyva nálam. Vissza meg visszaküldeném.
2010. szept. 21. 13:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Te úgy véled, hogy van, aki a naplóját elküldené neked? Elég reménytelen a dolog....
2010. szept. 21. 13:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A naplóját mindenki maga őrzi és senki nem lesz olyan barom,hogy kiadja egy idegennek,mert az kíváncsi...
2010. szept. 21. 13:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne rá szükséged?
2010. szept. 21. 13:56
 4/20 anonim ***** válasza:
süketnéma vagy esetleg?
2010. szept. 21. 13:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Nos, nem, hanem mert ilyen a kíváncsiságom, és most erre hajt. Egy "Ismeretlen" kezében elég kártékony egy napló, véleményezni pedig okulátó "Annak", Aki kiadja.. (így Magát). Nos, Valaki ideadja a naplóját nekem megnézni?
2010. szept. 21. 13:59
 6/20 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj de aki füzetbe vezeti annak megvan talán az oka, olyan dolgokat írnak le benne amiket másoknak nem mernek/akarnak elmondani. Teljes mértékben személyes jellegű, tuti senki nem fogja odaadni egy vadidegennek hogy még olvasgassa is jóízűen....nem tudom hogy gondoltad ezt...

Egyébként én évek óta rendszeresen vezetek, jobb leírni mint elpanaszkodni másoknak..

2010. szept. 21. 14:13
 7/20 A kérdező kommentje:
És megmutatod 81%-os, vagy csak kijelentetted, hogy megmotiválj kérdezni ezt?
2010. szept. 21. 14:14
 8/20 anonim ***** válasza:
Én kb 16 évig vezettem naplókat, de már kidobtam őket, mert rájöttem, hogy az egész csupa panaszkodás, sirám volt és nagyon rossz volt visszaolvasni. Mindig csak a rosszat írtam le bennük, a jót nem.
2010. szept. 21. 14:15
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az anyanyelved? Mert nem magyar. Talán tanulni szeretnél a naplókból?
2010. szept. 21. 14:17
 10/20 A kérdező kommentje:
Magyar állapompolgár vagyok, születésemtől fogva, és itt is élek. Apám, nem a gúnyolódásért vagyok én, de remélem a feltételezett tévedésekért sem. A napló úgy érdekel, ahogy funkció, amit tartalmaz, és ahogyan. Na, Valaki ad-e már?
2010. szept. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!