Ha sokan az USA-t emlegetik, akkor nekem miért pont a zenék ugranak be elsőnek?
Nekem ha Amerikát emlegetik nem a sok megnyomorított ország (Irak, Jugoszlávia, Vietnam, Afganisztán stb) nem a Hollywoodi filmek nem Joe Biden hanem a jó öreg együttesek, énekesek ugranak be először.
Velem van a baj?
Én is nagyon sok amerikai zenét hallgatok, szerintem a kreativitása, a fiatalsága, és az angol szöveg miatt.
Legalább is nekem ezek miatt.
Amúgy a zeneipar és filmipar az USA nagy önreklámja, sokat fektettek bele és elkendőzik vele a kérdésed másik részét. A USA-nak valójában nagyon kiterjedt önreklámozása van világszerte. De tényleg ki mivel foglalkozik, azt fogja észrevenni is, aki politikával az is mást, aki szórakozással és zenehallgatással az is mást.
Az Amerikáról alkotott kép világszerte más lenne, ha kihagynánk az amerikai film- és zeneipart. E kettő nélkül Amerika nagymértékben "lenullázódna" az emberek szemében, teljesen más lenne a róla alkotott kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!