Ez normális lenne?
Figyelt kérdés
Egyre többször figyelem meg magamon azt hogy egy adott dologra figyelek pl. Legyen az egy lekapcsolt villany a házban és vizuálisan elképzelem hogy hogyan kötötték be a házba, hol vannak a kábelek stb.
Ilyenkor nem lehet kizökkenteni, mások ebből annyit látnak hogy pislogás nélkül nézek magam elé.
Járműveknek is elképzelem a működését, van hogy alaprajzokat képzelek el amit később meg is valósítok.
Vannak egyéb kisebb furcsaságok is pl. Nehezen viselem a hirtelen hangos zajt (taps, duda, egyebek),nagyon ideges leszek ha valami nem szimetrikus.
Fura vagyok magamnak,korábban nem voltam ilyen.
2022. júl. 7. 22:25
1/1 anonim válasza:
Szerintem kicsit furcsa de egyébként én is ilyen vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!