Lehet bármi bajom ha rosszul nyeltem le a gyógyszert?
21 éves lány vagyok, sajnos refluxom van és ez miatt kénytelen vagyok savlekötő gyógyszert szedni. Sajnos eleve problémám van a gyógyszer beszedéssel, mindig is féltem tőle, hogy félrenyelem. Ez miatt az lett a taktikám, hogy a nyelvem hátuljára rakom a gyógyszert és úgy nyelem le vízzel.
Ma délelőtt azonban a gyógyszer előbb ment le minthogy a vízet ihattam rá. Természetesen így is ittam vizet rőgtön utána, azonban kissé megijedtem, hogy vajon a jó uton ment-e le a gyógyszer, vagy nem akadt-e el a nyelőcsőben.
Szerintetek van erre esély? Azóta nehezebben veszem a levegőt és nyelni is alig tudom, mert félek.
Milyen következménye lehet ha egy savlekötő a tüdőmben oldódik fel? Illetve ha a torkomon megakadt?
Kicsit túl parázod a dolgokat. Ha tüdődre ment volna azt éreznéd. Ha a torkodban "megtapad" azt is éreznéd. Picit kellemetlenebb érzés. Olyankor csak picit több folyadékot kell inni.
Igen az is jó módszer ha úgy veszed be. De túl sokat parázol.
Kicsit nyugodj le :)
Én egyszer lenyeltem egy szálkát, napokig úgy éreztem h megakadt, pont hétvége volt, már a végén öklendeztem, fulladtam minden bajom volt.
Le gégészet, megnézték, elmagyarázták ha az ott lenne, akkor mi leenne,érdekes módon utána nem volt semmi gondom, Az agyam csinálta velem ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!