Jobban be mertek szólogatni egy cicás profilképpel rendelkező Facebook felhasználónak, mint például egy koponyafejes vagy valami morbid profilképpel rendelkező felhasználónak?
Ha ilyen stílusba kommentelgetsz bárhova is, ne lepődj meg, hogy beléd kötnek... Ha mindenhol ezt tapasztalod, itt is - akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a hiba a gépezetben van-e, vagy pedig benned. Önfejlesztés és egy kis önismeret sosem árt. :)
"Mindenki jobban tud mindent" Mint ahogy te is azt, hogy mi, akik értelmesen válaszolunk, álszentek vagyunk. Pedig nem. De te biztos jobban tudod ezt is. És ez a válasz sem kötekedés, hanem egy válasz a kérdésedre.
Konkrét kérdésedre a válasz:
Ha leütök magamról vagy 40IQ-t és vagy ugyan ennyi érzelmi intelligenciát, akkor rohadtul nem érdekel, hogy milyen képe van az illetőnek, mert igyis úgyis hülye vagyok mint egy faék, és addig szólogatok be, amig valaki jól szájba nem ver.
Nem egy kép fogja eldönteni azt, hogy milyen ember valaki. Én rendkívül kedvelem a sötét témákat, művészeteket. Elborult dolgokat. Ettől függetlenül én jó embernek tartom magam. Nem bántok senkit, és ott segítek mindenkinek, ahol csak tudok. Örömet okoz az, hogy másoknak örömöt okozhatok, és bármiről legyen szó, én vagyok az utolsó, akire gondolok. Mindenki mást magam elé helyezek. Vagy ahogy te fogalmaztál korábban "gyenge lelkületű" vagyok.
Mindenközbe olyan művészeteket szeretek és alkotok is, hogy ha valaki meglátja aztmondja rá; te beteg f'sz". Na! ilyenkor mi van? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!